- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Добра вест за Србију, не и за Црвену звезду

© AP Photo / Darko VojinovicДани Олмо
Дани Олмо - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2024
Пратите нас
Шпански репрезентативац Дани Олмо повредио се у убедљивом тријумфу Барселоне на гостовању Ђирони – 4:1 и одсуствоваће са терена између четири и пет недеља. То значи да ће фантастични везиста пропустити меч са Србијом у Лиги нација, док ће бити спреман за дуел са Црвеном звездом у Лиги шампиона.
Добра вест за Србију, не и за Црвену звезду. Дани Олмо који се повредио приликом прославе гола за Барселону против Ђиорене биће ван терена око пет недеља због повреде мишића десне бутине, саопштио је каталонски клуб.
Како повреда захтева дуже одсуство са терена тако ће бивши фудбалер Динамо Загреба и Лајпцига, из ког је управо и стигао на Камп Ноу, пропустити неколико мечева репрезентације Шпаније и Барселоне.
Репрезентативац Србије Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2024
СПОРТ
Душан је поново на удару, тренер га брани: „Није само његова кривица“
Олмо који је терен напустио у 61. минуту неће играти против Хетафеа, Јанг Бојса, Севиље, Монака, Виљареала, Осасуне и Алавеса, али ће бити спреман за двобој са Црвеном звездом 6. новембра у Београду.
Оно што је сигурно, јесте да ће пропустити меч четвртог кола Лиге нација са Србијом на Пиринејима, који је заказан за 15. октобар.
Ивица Илиев - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2024
СПОРТ
Партизан има новог-старог спортског директора
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала