- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Објављен снимак хапшења осумњиченог за атентат на Трампа /видео/

© AP Photo / Martin County Sheriff’s Office Хапшење осумњиченог за атентат на Доналда Трампа
Хапшење осумњиченог за атентат на Доналда Трампа - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2024
Пратите нас
Амерички медији објавили су снимак тренутка када је ухапшен педесетосмогодишњи Рајан Весли Раут, који је осумњичен за покушај убиства бившег председника Доналда Трампа. Снимак је направљен видео-камером који су носили официри.
Рајан Весли Раут је ухапшен због безбедносног инцидента на Флориди који ФБИ истражује као покушај убиства републиканског председничког кандидата Доналда Трампа. Раут је данас пред федералним судом оптужен за незаконито поседовање ватреног оружја и поседовање ватреног оружја са избрисаним серијским бројем.
Раут је ухапшен у недељу недуго након што је побегао пошто су агенти тајне службе отворили ватру на њега јер је уперио полуаутоматску пушку ка голф клубу бившег председника Доналда Трампа у Вест Палм Бичу на Флориди, док је Трамп играо голф.
Републикански председнички кандидат је неповређен и на безбедном, саопштила је полиција, а ФБИ инцидент истражује као покушај убиства.
Пуцњава се догодила око два месеца након што је Томас Метју Крукс извео атентат на Трампа на скупу у Батлеру, у Пенсилванији 13. јула, када је Трамп задобио повреду уха.
Доналд Трамп - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2024
СВЕТ
Криви су због својих речи: Трамп оптужио Бајдена и Харисову за покушај убиства на Флориди
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала