- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Крај агоније и повратак Израелца: „Спреман сам"

© Sputnik / Страхиња КлисарићМаракана
Маракана - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2024
Пратите нас
„Опоравак је трајао дуго, али сада сам у потпуности спреман да браним и радујем се што нас у четвртак очекује пуна Маракана“, рекао је Омри Глазер, први голман Црвене звезде пред премијерни меч Лиге шампиона са Бенфиком.
Дуго није било Израелца међу стативама. Претило је да прерасте у агонију, али се на крају све добро завршило и сјајни чувар мреже ће поново бранити гол српског шампиона, овога пута на европској сцени и премијери.
„Много сам се ужелео пуних трибина, као и атмосфере коју праве наши навијачи. Бранио сам у суботу, али против Бенфике нас очекује спектакл. Верујем да ће трибине бити испуњене до последњег места, а очекивања су ми позитивна. Нема сумње да је Бенфика одличан тим, али био сам у Звезди и прошле сезоне и знам како се противници осећају кад прођу кроз чувени тунел на Маракани, а онда и чују хук трибина. Ником није свеједно да игра у таквој атмосфери и то је наша највећа предност“, истакао је Глазер за клупски сајт.
Наставио је Израелац да прича о првом европском испиту.
„Имамо право да буде оптимистични, не само због тога што смо домаћини, већ и зато што квалитетно радимо. Изузетно тренирамо и потпуно смо спремни за утакмицу. Са нестрпљењем исчекујемо четвртак, јер су утакмице Лиге шампиона, поготово на Маракани нешто посебно. Борићемо се за наше навијаче, али и за наш клуб, све са циљем да добрим резултатом почнемо овосезонску Лигу шампиона. Противници нам нису лаки, али идемо утакмицу по утакмицу. Биће макар четири спектакла на Маракани, гостујемо такође сјајним тимовима и борићемо се да будемо међу 24 најбоље екипе у Европи. Изазовно је, али верујем у тим“, закључио је Глазер.
Хари Кејн - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2024
СПОРТ
Историјско брукање – Бајерн са девет голова у мрежи испратио Динамо Загреб!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала