- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Троје деце међу петоро погинулих у судару аутомобила и војног возила на Ибарској магистрали

© Sputnik / Лола ЂорђевићПолиција
Полиција  - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2024
Пратите нас
Отац и троје деце, као и још једна жена погинули су данас када се аутомобил у којем су били сударио с борбеним возилом Војске Србије код места Ушће на путу Краљево-Рашка. МУП је саопштио, да су смртно страдали Д. Л. (33), Л. Л. (10), Л. Л. (7), М. Л. (1) и Д. К. (27), док је М. Л. (32) задобила тешке телесне повреде.
Како је Танјугу речено у краљевачкој болници, мајка страдале деце је збринута је у болници.
Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, полиција је у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Краљеву задржала возача М. В. (54) који је управљао возилом Војске Србије, наводи се у саопштењу МУП-а.
Њему је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Краљеву на даље поступање.
Министарство одбране је у саопштењу навело да се борбено возило Војске Србије "ПАСАРС" данас, око 13.10 часова, сударило се са цивилним возилом код места Ушће на путу Краљево-Рашка,. У саопштењу се каже да се борбено возило кретало у смеру ка Рашки и да је било у колони под пратњом војне полиције.
На лице места изашли су надлежни органи који ће утврдити све околности настанка саобраћајне незгоде, саопштило је Министарство одбране.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала