- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Спутњик сазнаје: Све је спремно за повратак легенде у Партизан

© Фото: ФК ПартизанСаво Милошевић
Саво Милошевић - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2024
Пратите нас
Прослављени српски нападач Саво Милошевић могао би да се врати у Партизан и да по други пут у тренерској каријери седне на клупу црно-белих, сазнаје Спутњик.
Наиме, Саво Милошевић је први пик новог спортског директора Ивице Илиева, који је стигао свега неколико дана пре него што је Александар Станојевић поднео оставку.
Станојевић, који је зарадио и видљиве повреде по лицу после дебакла Партизана у 174. вечитом дербију одиграном у Хумској (0:4), поднео је оставку у уторак, да би убрзо Илиев успоставио контакт са Савом Милошевићем.
Некадашњи голгетер Партизана и бројних шпанских клубова, који је и у Русији освојио титулу са Рубином, напустио је Хумску 2020. године када је после дуела са Војводином шутнуо микрофон на стадиону, уз поруку да више никада у Србији неће радити.
Вечити дерби - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2024
СПОРТ
Мрачна страна вечитог дербија – и „Звездин Меси“ као светла тачка
Ипак, глава је тада била врућа, емоције набујале, прошле су четири године...
„Нисам у афекту, није ово кап која је прелила чашу, ово већ траје, дозволио сам себи да урадим то што сам урадио у Новом Саду, а ружно је. То не сме да ради тренер и педагог, пре свега тренер Партизана. Али, није ме Нови Сад определио, ово траје и све је јако мучно. Шта да кажем момцима када уђем у свлачионицу и погледам их у очи. Себи знам шта да кажем: 'Ићи одавде и никад више не радити овде'“, рекао је својевремено Саво.
Остаје да се види да ли ће га Илиев убедити да по други пут седне на клупу зарибалог „парног ваљка“, који после девет кола Суперлиге Србије заостаје чак 11 бодова уз меч мање за лидером Црвеном звездом.
Није Саво Милошевић једини кандидат, помиње се и Алберт Нађ, који је кратко водио Партизан након што је клуб напустио Игор Дуљај крајем прошле сезоне.
Тада је посао кратко поверен Алберту Нађу, да би убрзо стигао Александар Станојевић.
У сваком случају у Хумској се очекују коренити промене после бродолома на свим фронтовима...
Аталанта - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2024
СПОРТ
Један Влаховић је у кризи – појавио се други и одмах се намеће
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала