- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Саво је због љубави према клубу погазио реч

© Фото: ФК ПартизанСаво Милошевић
Саво Милошевић - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2024
Пратите нас
Саво Милошевић враћа се у Партизан после четири године и поново ће бити тренер клуба из Хумске. Ускоро се очекује и званична потврда, тада ће уједно и бити познато када ће бити његова промоција. Партизан је за сада заказао конференцију за медије за суботу, а везана је за меч 10. кола Суперлиге против Младости.
Саво Милошевић погазио је реч, односно све оно што је изговорио после меча са Војводином када је био резигниран, те је цех платио микрофон који му је „натрчао на волеј“.
„Нисам у афекту, није ово кап која је прелила чашу, ово већ траје, дозволио сам себи да урадим то што сам урадио у Новом Саду, а ружно је. То не сме да ради тренер и педагог, пре свега тренер Партизана. Али, није ме Нови Сад определио, ово траје и све је јако мучно. Шта да кажем момцима када уђем у свлачионицу и погледам их у очи. Себи знам шта да кажем: 'Ићи одавде и никад више не радити овде'“, рекао је својевремено Саво.
Очигледно да је љубав према клубу и црно-белој боји превагнула, јер је Саво Милошевић прихватио позив Ивице Илиева и људи из Хумске да се врати и да помогне Партизану у, можда и најтежем тренутку, у клупској историји.
Сума-сумарум, Милошевић се по други пут враћа у Хумску као тренер, након што је 2020. године напустио српски фудбал резиниран стањем у ком се он налази.
Од тада се слабо шта променило када је Партизан у питању, јер је њихов љути ривал Црвена звезда наставио доминацију, нанизиваши чак седам узастопних титула.
Кућа фудбала у Старој Пазови - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2024
СПОРТ
Србија и Албанија организују Европско првенство
Саво Милошевић - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2024
СПОРТ
Спутњик сазнаје: Све је спремно за повратак легенде у Партизан
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала