- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

„Нестала хемија“. Зеленском било непријатно током сусрета с Трампом

© Sputnik / Stringer / Уђи у базу фотографијаУкрајински председник Владимир Зеленски
Украјински председник Владимир Зеленски - Sputnik Србија, 1920, 28.09.2024
Пратите нас
Владимиру Зеленском било је веома непријатно током сусрета са републиканским кандидатом на америчким председничким изборима Доналдом Трампом, преносе немачки медији.
„Владимир Зеленски је у петак, када изашао с кандидатом републиканаца на изборима Доналдом Трампом пред камере, изгледао као да му се преврће желудац“, наводи се у чланку.
Разлог томе су Трампове речи да је имао веома добре односе са руским председником Владимиром Путином, истиче немачки лист.
Наводи се и да је украјински председник покушавао да контролише израз лица и да изгледа опуштено, као и да је хемије између Зеленског и Трампа нестало.
Трамп је изразио наду да ће, ако победи на изборима, успети да нађе добро решење за обе стране у сукобу и пре инаугурације 20. јануара.
Зеленски је претходних дана боравио у САД, где се састао са председником Џозефом Бајденом с циљем да од њега добије дозволу за примену оружја великог домета за нападе на Русију, међутим, Бела кућа након сусрета није саопштила да је променила досадашњи став о забрани.
Зеленски и Бајден - Sputnik Србија, 1920, 28.09.2024
СВЕТ
„Тотални неуспех“: Кијев у паници после посете Зеленског САД
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала