00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
07:00
30 мин
ОРБИТА КУЛТУРЕ
10:00
120 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери
 - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

„Научни кувар“ у ужем избору за „Најбољи европски уџбеник“

© Фото : Спутњику уступио издавачИлустрација из књиге Научни кувар Зоране Курбалије Новичић, у издању Креативног центра
Илустрација из књиге Научни кувар Зоране Курбалије Новичић, у издању Креативног центра - Sputnik Србија, 1920, 20.08.2025
Пратите нас
Књига „Научни кувар“ Зоране Курбалије Новичић, с илустрацијама Младена Анђелковића, у ужем је избору за награду „Најбољи европски уџбеник“ у категорији материјала за предшколце, саопштио је данас издавач „Креативни центар“.
Награда „Најбољи европски уџбеник“ (Best European Learning Materials Award - BELMA) биће додељена првог дана Сајма књига у Франкфурту, који се одржава од 15. до 19. октобра, најављено је у саопштењу.
„Као што су истакли чланови жирија, ове године квалитет пријављених радова био је изузетно висок, па само уврштавање у ужи избор већ јесте нека врста признања за вредност и иновативност одабраних књига“, навео је „Креативни центар“.
У „Научном кувару“ читаоци могу да се упознају с концептом одрживе исхране и значајем припреме хране, насупрот концепту брзе хране, а залагањем за рециклажу и одговоран однос према природи подстиче се дечја ангажованост у очувању животне средине.
Илустрација из књиге Научни кувар Зоране Курбалије Новичић, у издању Креативног центра - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2025
КУЛТУРА
Научни кувар: Како у кухињи учити биологију, физику, хемију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала