СПОРТ

Гол и асистенција Влаховића за пола сата /видео/

Душан Влаховић постигао је гол и уписао асистенцију за само пола сата утакмице 30. кола Серије А између Јувентуса и Салернитане која је завршена победом домаћих резултатом 2:0 (2:0).
Sputnik
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Српски репрезентативац прво је асистирао Паулу Дибали већ у петом минуту сусрета који се игра у Торину, да би у 29. минуту главом затресао мрежу гостију на додавање Де Шиља.
„Торинска стара дама“ на полувремену је имала сигурну предност од два гола и тренутно је четврта на табели Серије А, са бодом заостатка и утакмицом више од трећепласираног Интера.
Јувентус је до краја сусрета без већих проблема сачувао стечену предност и на крају је стигао до 17. тријумфа у италијанском шампионату.
Захваљујући поготку против Салернитане Душан Влаховић се вратио на чело листе стрелаца. Постигао је 21 гол, баш као и Ћиро Имобиле из Лација којег вечерас од 18 часова очекује градски дерби са Ромом.
СПОРТ
Његош је изабрао пут којим се, нажалост, чешће иде
СПОРТ
Навијачи Зенита поставили транспарент на коме се критикују ФИФА и УЕФА /фото/
СПОРТ
„Српска стена“ може да бира – стопама идола или суперхероја
Коментар