СПОРТ

Лос Анђелес није имао дилему – Србин је најбољи /фото/

У Лос Анђелесу није било дилеме - Дејан Јовељић, некадашњи шпиц Црвене звезде, пролашен је играчем за јун месец. Пет голова на претходне четири утакмице биле су јасан знак да ће ласково признање завршити у рукама талентованог 22-годишњег Србина.
Sputnik
Јовељић је џокер Лос Анђелес Галаксија и шансу контантно добија са клупе за резервне играче, али је максимално користи и тера тренера да га убудуће „баца у ватру“ од првог минута.
У избору навијача клуба из Лос Анђелеса Јовељић је убедљиво однео победу и јасно је да његове добре партије нису прошле незапажено у Србији, одакле селектор Драган Стојковић Пикси и његов стручни штаб помно прате шта раде Орлови широм Европе и остатка света.
Последњи погодак за тим из „града анђела“ некадашњи центарфор Ајнтрахта из Франкфурта и Црвене звезде постигао је у поразу свог тима од Минесоте резултатом 3:2.
Био је то шести погодак Србина у америчкој МЛС лиги и купу, а пети у претходне четири утакмице.
Јовељић је већ био на списку селектора Србије, али је отпао са последњег за мечеве Лиге нација са Норвешком, Словенијом и Шведском и тада је уследила његова "експлозија" у Америци, па је велика вероватноћа да ће бити на Пиксијевом списку за наредне акције националног тима ако настави да терорише противничке мреже.
СПОРТ
Србин је опет погодио, али Лос Анђелес није имао разлог за славље /видео/
СПОРТ
„Српски рингишпил“ завртео Италију
Коментар