- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лос Анђелес није имао дилему – Србин је најбољи /фото/

© AP Photo / Andreas SchaadДејан Јовељић
Дејан Јовељић - Sputnik Србија, 1920, 02.07.2022
Пратите нас
У Лос Анђелесу није било дилеме - Дејан Јовељић, некадашњи шпиц Црвене звезде, пролашен је играчем за јун месец. Пет голова на претходне четири утакмице биле су јасан знак да ће ласково признање завршити у рукама талентованог 22-годишњег Србина.
Јовељић је џокер Лос Анђелес Галаксија и шансу контантно добија са клупе за резервне играче, али је максимално користи и тера тренера да га убудуће „баца у ватру“ од првог минута.
У избору навијача клуба из Лос Анђелеса Јовељић је убедљиво однео победу и јасно је да његове добре партије нису прошле незапажено у Србији, одакле селектор Драган Стојковић Пикси и његов стручни штаб помно прате шта раде Орлови широм Европе и остатка света.
Последњи погодак за тим из „града анђела“ некадашњи центарфор Ајнтрахта из Франкфурта и Црвене звезде постигао је у поразу свог тима од Минесоте резултатом 3:2.
Био је то шести погодак Србина у америчкој МЛС лиги и купу, а пети у претходне четири утакмице.
Јовељић је већ био на списку селектора Србије, али је отпао са последњег за мечеве Лиге нација са Норвешком, Словенијом и Шведском и тада је уследила његова "експлозија" у Америци, па је велика вероватноћа да ће бити на Пиксијевом списку за наредне акције националног тима ако настави да терорише противничке мреже.
Српски нападач Дејан Јовељић - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2022
СПОРТ
Србин је опет погодио, али Лос Анђелес није имао разлог за славље /видео/
Филип Ђуричић - Sputnik Србија, 1920, 02.07.2022
СПОРТ
„Српски рингишпил“ завртео Италију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала