Пратите Спутњик и на летовању
Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com
Када припремате паприке вероватно је прво што урадите да баците петељке. А то је велика грешка јер тако себи ускраћујете додатно уживање у јелу.
Наиме, уместо да их баците, ставите их у кесу и „спакујте“ у замрзивач. Када прође лето и сезона паприка, то не значи да ћете се одрећи њиховог чаробног укуса.
Да бисте зими обогатили свако јело, извадите петељке из замрзивача и убаците их у храну коју спремате. Користе се као зачин и могу да се додају у супу, варива, месо.
Петељке потом из готовог јела обавезно извадите и баците.
Било који оброк припремљен од овако необичног зачина биће много укуснији и ароматичнији, пренела је „Крстарица“.