00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
20:30
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
21:00
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
07:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
Без сарадње Срба и Руса нема остварења словенског сна
16:00
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
Хоће ли бити Трећег светског рата
17:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Дуалност Милене Павловић Барили“
17:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери
 - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Кад чујете чему служе петељке од паприка, никада их више нећете бацати

CC0 / Pixabay / паприке
паприке - Sputnik Србија, 1920, 11.07.2022
Пратите нас
Паприка је савршена за скоро све што вам падне на памет да скувате. Одличне су печене, напуњене, или у ајвару… али ни петељке нису за бацање.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Када припремате паприке вероватно је прво што урадите да баците петељке. А то је велика грешка јер тако себи ускраћујете додатно уживање у јелу.
Наиме, уместо да их баците, ставите их у кесу и „спакујте“ у замрзивач. Када прође лето и сезона паприка, то не значи да ћете се одрећи њиховог чаробног укуса.
Да бисте зими обогатили свако јело, извадите петељке из замрзивача и убаците их у храну коју спремате. Користе се као зачин и могу да се додају у супу, варива, месо.
Петељке потом из готовог јела обавезно извадите и баците.
Било који оброк припремљен од овако необичног зачина биће много укуснији и ароматичнији, пренела је „Крстарица“.
Кување - Sputnik Србија, 1920, 09.01.2022
ДРУШТВО
Грешке које често правимо током припреме јела
Паприка већа од шаке у маркету - Sputnik Србија, 1920, 03.11.2021
РУСИЈА
Руски лекар препоручује универзални производ за људе са слабим срцем
Кисели купус - Sputnik Србија, 1920, 07.10.2021
Које поврће јести сирово, које је боље када је обрађено, а које је "краљ поврћа"
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала