СПОРТ

Атомски тенис у Кнежевини: Руски дерби, па Ноле излази да „шљака“ против захукталог Италијана

Новак Ђоковић, најбољи српски и светски тенисер, игра меч осмине финана на Мастерсу у Монте Карлу у ком ће за ривала имати Италијана Лоренца Мусетија, а тај сусрет неће почети пре 14, можда и 15 часова.
Sputnik
Пре Новака на терену ће се већ од 11 сати наћи Пољак Хуберт Хуркач и Италијан Јаник Синер, снаге ће одмерити и Ленард Штруф и Каспер Руд.
Затим следи руски дерби у ком ће око 12 часова и 30 минута рекете укрстити Андреј Рубљов и Карен Хачанов и биће то изузетно узбудљив двобој у ком је Рубљов фаворит.
СПОРТ
Јокић и Денвер не знају ривала, али знају кад крећу по прстен – чека се „српски једнорог“
По завршетку тог сусрета на терену ће се наћи Новак Ђоковић и Мусети, који је био импресиван у мечу 2. кола турнира у Кнежевини, јер је за само 52 минута елиминисао свог сународних Луку Нардија, који није успео да освоји ни један гем.
Мусети је ухватио залет, а пре Нардија био је такође импресиван, што је на својој кожи осетио српски тенисер Миомир Кецмановић који је такође један од два сета изгубио резултатом 6:0.
Јасно је да је Ђоковић као први носилац у Монте Карлу апсолутни фаворит против Италијана који је 21. рекет света, али је исто тако јасно да ће Ноле морати озбиљно да се презноји како би изашао на крај са захукталим Италијаном.
Ток сусрета моћи ћете да пратите уживо у текстуалном преносу уз Спутњик.
СПОРТ
Силовито да не може више – Ђоковићев ривал демонстрирао моћ!
СПОРТ
Данил ућуткао Италијане и почистио Лоренца – а онда говорио о „непријатељу“: Увек се мучим
Коментар