СПОРТ

Звезда стигла у Русију – у најјачем саставу удара на Зенит

Фудбалска експедиција Црвене звезде допутовала је у недељу у раним јутарњим сатима у Русију, где ће наредних дана играти пријатељске утакмице са Зенитом из Санкт Петербурга, Фенербахчеом и Нефчијем из Азербејџана.
Sputnik
Нови тренер Израелац Барак Бахар повео је пут Санкт Петербурга 28 фудбалера и после прве фазе припрема одрађене на Златибору, имаће прилику додатно да искристалише слику на кога ће моћи да рачуна у наредној сезони.
На списку су се нашли голмани: Омри Глазер, Никола Васиљевић, Зоран Поповић. Дефанзивци: Алекс Виго, Коста Недељковић, Александар Драговић, Страхиња Ераковић, Урош Спајић, Немања Милуновић, Стефан Лековић, Милан Родић. Везисти: Лазар Николић, Едмунд Адо, Срђан Мијаиловић, Никола Станковић, Гелор Канга, Кингс Кангва, Марко Стаменић, Мирко Иванић, Јован Шљивић, Осман Букари, Владимир Лучић. Нападачи: Никола Митуљикић, Питер Олајинка, Александар Катаи, Стефан Митровић Жан Филип-Красо и Јован Мијатовић.
У Београду је због лакше повреде остао Рус Јегор Пруцев, док се Иракли Азаров из Грузије налази на Европском првенству за младе фудбалере, узраста до 21 године.
Црвена звезда ће у Русији одиграти три јака меча на традиционалном турниру у организцији Зенита у Санкт Петербургу. Први меч заказан је већ за уторак, 4. јул, када ће шампион Србије и Русије одмерити снаге, затим црвено-беле очекује провера са Нефчијем (8. јул), и на крају са Фенербахчеом (12. јул).
Све утакмице су на програму од 18 часова и 30 минута, а Марко Марин, директор клуба с Маракане је у разговору за руски Меч поручио да ће Звезда играти у најјачем саставу.
„Стижемо са најјачим тимом, имамо новог тренера. Они коју буду изабрaни ће играти“, кратко је поручио Русима Марко Марин.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
СПОРТ
Мијатовић има одговор на питање које „мучи“ милионе Хрвата
СПОРТ
Будућност се на Исланду провела „као бос по трњу“
Коментар