- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Мијатовић има одговор на питање које „мучи“ милионе Хрвата

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаЛука Модрић
Лука Модрић - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2023
Пратите нас
Централна тема у Хрватској када је фудбал у питању је где ће Јошко Гвардиол наставити каријеру, односно да ли ће прећи у Манчестер сити у трансферу вредном преко 100 милиона евра, као и да ли ће Лука Модрић и даље предводити „коцкасте“. Пеђа Мијатовић, легенда Реал Мадрида, изгледа зна одговор на питање око Модрићеве будућности у репрезентацији.
Хрватска има безмало четири милиона становника и несумњиво је да бар половину „мучи“ одговор на питање да ли ће њихова фудбалска икона Лука Модрић после пораза у финалу Лиге нација од Шпаније на пенале, наставити да носи коцкасти дрес.
Маестрални везиста Реал Мадрида којем године не могу ништа и на терену делује попут младића, упркос томе што је закорачио у 38. годину живота, поручио је после двобоја са Шпанијом да је донео одлуку, али да не жели и даље да је саопшти.
С тим у вези, најпознатији спортски лист у Мадриду који је наклоњен Реалу и врло добро је упознат са дешавањима у табору краљевског клуба, изашао је у јавност са текстом и тезом да ће се Модрић вероватно опростити од Хрватске, јер ће акценат бити на Реалу.
Фудбалски стадион — илустрација - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2023
СПОРТ
Будућност се на Исланду провела „као бос по трњу“
Неколико дана касније огласио се легендарни Пеђа Мијатовић, човек који је Реалу донео титулу првака Европе 1998. године, који је касније обављао улогу спортског директора на „Сантијаго Бернабеуу“ и човек који је добар пријатељ са Модрићем и његовим менаџером Владицом Лемићем.
„Лука Модрић неће напустити репрезентацију Хрватске. Јако је узбуђен због тога што ће играти наредне године. Реал је његов приоритет, а затим Хрватска и играње на Европском првенству наредне године“, рекао је Мијатовић у чувеној радиској емисији „El Larguero“ која се емитијуе на радију „Cadena SER“.
Јасно је да Мијатовићеве речи имају тежину јер је и даље близак клубу, док је између осталог управо он први објавио да ће Модрић ставити параф на нови уговор са Реалом, што се и догодило. У понедељак је продужена сарадња на још годину дана на задовољство свих страна.
„Модрић нам и даље може дати пуно тога. Када причам са њим, прича ми како се осећа снажно и да га није страх било кога. Сигурно ће наредне сезоне бити првотимац Реала. Гладан је трофеја и успеха“, поручио је Пеђа Мијатовић, који је бранио боје највећег клуба на свету у периоду од 1996. до 1999. године.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Немања Стевановић и Александар Драговић - Sputnik Србија, 1920, 27.06.2023
СПОРТ
Звезда пронашла начин да задржи Драговића – како ће реаговати Катаи?
Јошко Гвардиол - Sputnik Србија, 1920, 26.06.2023
СПОРТ
„Модри“ и даље терају вечите да „црвене“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала