- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда стигла у Русију – у најјачем саставу удара на Зенит

© Фото : ФК Црвена звезда Црвена звезда
Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 02.07.2023
Пратите нас
Фудбалска експедиција Црвене звезде допутовала је у недељу у раним јутарњим сатима у Русију, где ће наредних дана играти пријатељске утакмице са Зенитом из Санкт Петербурга, Фенербахчеом и Нефчијем из Азербејџана.
Нови тренер Израелац Барак Бахар повео је пут Санкт Петербурга 28 фудбалера и после прве фазе припрема одрађене на Златибору, имаће прилику додатно да искристалише слику на кога ће моћи да рачуна у наредној сезони.
На списку су се нашли голмани: Омри Глазер, Никола Васиљевић, Зоран Поповић. Дефанзивци: Алекс Виго, Коста Недељковић, Александар Драговић, Страхиња Ераковић, Урош Спајић, Немања Милуновић, Стефан Лековић, Милан Родић. Везисти: Лазар Николић, Едмунд Адо, Срђан Мијаиловић, Никола Станковић, Гелор Канга, Кингс Кангва, Марко Стаменић, Мирко Иванић, Јован Шљивић, Осман Букари, Владимир Лучић. Нападачи: Никола Митуљикић, Питер Олајинка, Александар Катаи, Стефан Митровић Жан Филип-Красо и Јован Мијатовић.
У Београду је због лакше повреде остао Рус Јегор Пруцев, док се Иракли Азаров из Грузије налази на Европском првенству за младе фудбалере, узраста до 21 године.
Црвена звезда ће у Русији одиграти три јака меча на традиционалном турниру у организцији Зенита у Санкт Петербургу. Први меч заказан је већ за уторак, 4. јул, када ће шампион Србије и Русије одмерити снаге, затим црвено-беле очекује провера са Нефчијем (8. јул), и на крају са Фенербахчеом (12. јул).
Све утакмице су на програму од 18 часова и 30 минута, а Марко Марин, директор клуба с Маракане је у разговору за руски Меч поручио да ће Звезда играти у најјачем саставу.
„Стижемо са најјачим тимом, имамо новог тренера. Они коју буду изабрaни ће играти“, кратко је поручио Русима Марко Марин.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Лука Модрић - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2023
СПОРТ
Мијатовић има одговор на питање које „мучи“ милионе Хрвата
Фудбалски стадион — илустрација - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2023
СПОРТ
Будућност се на Исланду провела „као бос по трњу“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала