СПОРТ

Афера „Самарџић“ тресе Италију, умешао се и Коларов: „Лазаров отац лаже, он је крив“

Репрезентативац Србије Лазар Самарџић требало је да буде звезда прелазног рока у Серији А и обуче дрес великог Интера, али до тога неће доћи. И после два дана, италијански фудбал потреса афера око пропалих преговора младог српског фудбалера и недавног финалисте Лиге шампиона.
Sputnik
Отац Лазара Самарџића, Младен, оптужио је за пропаст трансфера Рафаелу Пименту, жену-агента која је наследила послове покојног суперагента Мина Рајоле.
Рафаела, међутим, пребацује лоптицу у двориште породице Самарџић, која се предомислила када је видела колику ће менаџерску комисију добити Пимента за посредовање у трансферу.
СПОРТ
Како је настала „збрка“ због које је Србин остао без великог трансфера
„Жао ми је што се Лазаров отац предомислио и тврдоглаво стоји иза својих одлука. За мене, чињенице саме све говоре. Од првог сусрета са Младеном и његовом супругом у мојој канцеларији у Монте Карлу, до његове личне жеље да ја преговарам у име заинтересованих клубова са Удинезеом. Понављам, седели смо заједно у просторијама Интера и он је на све пристао. Организовала сам и медицинске прегледе његовом сину, целој фамилији обезбедила смештај у Милану. И после свега, отац се побунио када је видео колика је комисија. Зато сам одустала од посла“, изјавила је Рафаела за „Газету дело Спорт“.
Њене речи потврдио је и Александар Коларов, некадашњи репрезентативац Србије. Он каже да је посредовао у поменутим сусретима.
„Потпуно верујем у све што је Рафаела Пимента изјавила. Ја сам био тај који је упознао њу и Лазаревог оца, чак сам и присуствовао неким састанцима заједно са мојим братом. Њена верзија је апсолутно тачна, жао ми је што слушамо толико лажи од стране дечаковог оца“, закључио је Коларов.
СПОРТ
УЕФА жестоко казнила Партизан
СПОРТ
Фудбалска револуција – прва жена на клупи мушке репрезентације?
СПОРТ
Пиксијев списак за Мађаре и Литванце – двојица дебитаната и једно име из Суперлиге
Коментар