- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Афера „Самарџић“ тресе Италију, умешао се и Коларов: „Лазаров отац лаже, он је крив“

© AFP 2023 / THOMAS EISENHUTHЛазар Самарџић
Лазар Самарџић - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2023
Пратите нас
Репрезентативац Србије Лазар Самарџић требало је да буде звезда прелазног рока у Серији А и обуче дрес великог Интера, али до тога неће доћи. И после два дана, италијански фудбал потреса афера око пропалих преговора младог српског фудбалера и недавног финалисте Лиге шампиона.
Отац Лазара Самарџића, Младен, оптужио је за пропаст трансфера Рафаелу Пименту, жену-агента која је наследила послове покојног суперагента Мина Рајоле.
Рафаела, међутим, пребацује лоптицу у двориште породице Самарџић, која се предомислила када је видела колику ће менаџерску комисију добити Пимента за посредовање у трансферу.
Лазар Самарџић - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2023
СПОРТ
Како је настала „збрка“ због које је Србин остао без великог трансфера
„Жао ми је што се Лазаров отац предомислио и тврдоглаво стоји иза својих одлука. За мене, чињенице саме све говоре. Од првог сусрета са Младеном и његовом супругом у мојој канцеларији у Монте Карлу, до његове личне жеље да ја преговарам у име заинтересованих клубова са Удинезеом. Понављам, седели смо заједно у просторијама Интера и он је на све пристао. Организовала сам и медицинске прегледе његовом сину, целој фамилији обезбедила смештај у Милану. И после свега, отац се побунио када је видео колика је комисија. Зато сам одустала од посла“, изјавила је Рафаела за „Газету дело Спорт“.
Њене речи потврдио је и Александар Коларов, некадашњи репрезентативац Србије. Он каже да је посредовао у поменутим сусретима.
„Потпуно верујем у све што је Рафаела Пимента изјавила. Ја сам био тај који је упознао њу и Лазаревог оца, чак сам и присуствовао неким састанцима заједно са мојим братом. Њена верзија је апсолутно тачна, жао ми је што слушамо толико лажи од стране дечаковог оца“, закључио је Коларов.
Тренер Партизана Игор Дуљај - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2023
СПОРТ
УЕФА жестоко казнила Партизан
Сарина Вајгман - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2023
СПОРТ
Фудбалска револуција – прва жена на клупи мушке репрезентације?
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2023
СПОРТ
Пиксијев списак за Мађаре и Литванце – двојица дебитаната и једно име из Суперлиге
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала