Нострадамусови стихови предсказују успон ИД (видео)

Пратите насTelegramOdyssey
Истраживачи који проучавају песме француског апотекара Мишела де Нотр Дама, познатијег као Нострадамус, тврде да су дешифровали катрене његових песама у којима се ради о терору Исламске државе, њене доминације над Европом, што би могло довести до трећег светског рата.

Проучаваоци Нострадамусовог рада, писаног у XVI веку, верују да је предвидео уздизање Наполеона и Хитлера, и такође видео појаву терористичке организације Исламска држава, преноси портал „Експрес“.

Шта је Нострадамус говорио у својим песмама рекавши да ће „трећи и последњи антихрист, страшнији него прва два“ доћи на власт? Према мишљењу стручњака, ради се о ИД и њиховом лидеру.

Након дешифровања неких од песама, истраживачи су закључили да је апотекар тачно предвидео акте варварства Исламске државе на Блиском истоку, намеру да освоје подручје Европе како би проширили свој калифат и да би сукоб са ИД могао да изазове трећи рат, према „Експресу“.

Упркос контрадикцијама у интерпретацијама песама Нострадамуса, стручњаци верују да је у катренима шифрована ИД, што објашњава примарни циљ терористичке организације, да дођу до власти у Ираку, територији на којој је Месопотамија, како се наводи у преведеном цитату: „Ући ће зликовац, претећи срамотно, тероришући Месопотамију…“

Портал такође укључује ставове неких скептика који тврде да су предвиђања Нострадамуса обично декриптовали након што су се догодила, јер пре него што су ови катрени дешифровани довођени су у везу са нападом САД против Ирака. И сада их истраживачи повезују са ИД.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала