Црне или браон? Твитер експлодирао због Јункерових различитих ципела (фото, видео)

© AFP 2023 / FREDERICK FLORINЖан-Клод Јункер и Мартин Шулц
Жан-Клод Јункер и Мартин Шулц - Sputnik Србија
Пратите нас
Олуја на Твитеру избила је након што је примећено да Жан-Клод Јункер носи ципеле различите боје током конференције за штампу. Поједини су за то окривили алкохол, али је прича потенцијално и мало дубља.

На видеу који је постављен на Твитер види се председник Европске комисије Јункер који завршава конференцију за новинаре у Бриселу. У једном тренутку, док се Јункер окреће на подијуму, чини се да је његова лева ципела црна, док изгледа да је десна браон боје.

Док одлази, боје ципела се спајају у једну, што указује на могућу оптичку илузију. Међутим, на снимку се такође види и жена која се приближава Јункеру, обоје загледају његову обућу, а затим званичник ЕУ журно одлази.

​Твитераши, у сваком случају, нису пропустили прилику да „оплету“ по Јункеру. Неки су указали на његове афинитете према одређеним стварима, док су други напоменули да шеф Европске комисије представља једну од најозбиљнијих и најјачих држава у ЕУ.

Снимци су направљени након Јункерове конференције за новинаре са председником Јужноафричке Републике Сирилом Рамафосом и председником Европског савета Доналдом Туском. Ипак, Јункерове ципеле су исте боје (црне) на званичној фотографији направљеној пре или после догађаја.

Јункер (63) је већ добро познат по тренуцима као што је овај. Током протеклих неколико година, ухваћен је на снимку како је изгубио равнотежу и спотакао се међу светским лидерима, а познат је и по поздрављању колега политичара шљапкањем и пољупцима.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала