У легендарној „седмици“ је давио ривала – и остао без казне /фото/

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаЕдинсон Кавани
Единсон Кавани - Sputnik Србија
Пратите нас
Единсон Кавани, репрезентативац Уругваја, у финишу каријере је обукао дрес Манчестер јунајтеда, али се на насловним странама није нашао због голова.

Доскорашњи играч Пари Сен Жермена је током утакмице против Евертона ухватио за врат дефанзивца противничке екипе Јерија Мину и одгурнуо га, али неће бити кажњен за такав неспортски потез.

​Фудбалска асоцијација Енглеске је објавила да је арбитар Енди Медли могао да види целу ситуацију и да није реаговао, што је узето као разлог за одбацивање пријаве против Каванија.

Уругвајац није добио црвени картон за насртај на ривала, остао је на терену и постигао гол у 88. минуту.

Док је случај био активан, менаџер Манчестер јунајтеда Оле Гунар Солскјер је изјавио да је Кавани захтевао да у том клубу понесе легендарни број седам, који су прославили Ерик Кантона, Дејвид Бекам, Кристијано Роналдо...

„То је била прва ствар коју је поменуо, да жели тај број. Нема сумње да је он човек који може да понесе бреме тог броја“, истакао је Солскјер.

Кавани има 33 године, славу је стекао у Палерму, а потом је наступао за Наполи и ПСЖ пре него што је прошлог лета, као слободан играч, стигао у Манчестер.

► Руски тренер као Мараја Кери /видео/

► Деценијска животна драма славног фудбалера: „Хоћу да умрем на терену“

► Заменио је Билића и одмах дигао прашину – шокирао је шампиона /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала