Реал Мадрид у новој офанзиви на Мицића – на столу 2.500.000 евра

© Фото : fiba.basketballРепрезентативац Србије Василије Мицић на мечу са Порториком
Репрезентативац Србије Василије Мицић на мечу са Порториком - Sputnik Србија, 1920, 01.03.2021
Пратите нас
Василије Мицић, плејмејкер Анадолу Ефеса, предстојећег лета биће слободан кошаркаш и према писању медија Реал Мадрид ће поново покушати да га доведе.

Шпански портал „Дефенса Сентрал“ преноси да ће Пабло Ласо бити веома агресиван у офанзиви на Мицића и да ће му понудити уговор вредан 2.500.000 евра.

„Краљевски клуб“ моћи ће да издвоји оволику своту новца јер ће Серхију Љуљу бити смањен уговор, а у клуб ће доћи и Тома Ертел који ће заменити скупљег Лапровитолу, преноси шпански медиј.

Долазак Ертела у јулу ове године је готова ствар и ту ће Реал уштедети око 200.000 евра, с обзиром да су примања Николе Лапровитоле била знатно већа.

Из Мадрида сматрају да ће два и по милиона бити довољно да се Мицић убеди да коначно каже „да“. Коначно, пошто клуб из престонице Шпаније годинама неуспешно покушава да га доведе.

Српски плејмејкер имаће неколико опција када му истекне уговор са Ефесом, а три су већ познате – останак у Истанбулу, одлазак у Мадрид или НБА.

Подсећамо да Оклахома Сити Тандер има право на Мицића и уколико одлучи да га доведе за наредну сезону, бивши кошаркаш, између осталог, Црвене звезде тешко ће моћи да одбије зов најјаче лиге на свету.

Васа ове сезоне игра сјајну кошарку, а недавно је и остварио лични рекорд постигавши 37 поена у победи Ефеса над Фенербахчеом.

Мицић је био и МВП прошлог кола, а на 24 одиграна меча просечно бележи 16,1 поен, пет асистенција, уз више од 50 одсто шута из игре.

Оно што радује јесте да плеј репрезентације Србије сваке године прави искорак у односу на претходну и утисак је да је прерастао Ефес и да је време за нови, већи изазов.

Утакмица каријере Мицића за прекид нестварне серије Кокошкова

Срби доминирају Евролигом

Мицић поново доминира Евролигом /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала