Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Положен камен темељац за фабрику кинеске вакцине

© STRAHINJA ACIMOVICПредседник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је церемонији полагања камена темељца за изградњу фабрике за производњу вакцина кинеске компаније Синофарм, уз заједничко улагање Србије, Народне Републике Кине и Уједињених Арапских Емирата.
Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је церемонији полагања камена темељца за изградњу фабрике за производњу вакцина кинеске компаније Синофарм, уз заједничко улагање Србије, Народне Републике Кине и Уједињених Арапских Емирата. - Sputnik Србија, 1920, 09.09.2021
Пратите нас
Камен темељац за изградњу фабрике за производњу вакцина кинеске компаније „Синофарм“ положен је данас у земунском насељу Соко Салаш, чиме је свечано означен почетак радова.
Камен темељац су заједно положили председник Србије Александар Вучић, амбасадорка Кине у Србији Чен Бо, Калдун Ал Мубарак генерални и извршни директор компаније „Мубадалс“ и члан управног одбора компаније Група 42, генерални директор компаније Група 42 Пенг Сијао...
Фабрика у којој ће се производити „Синофарм“ вакцина заједничко је улагање Србије, Кине и Уједињених Арапских Емирата.
Председник Вучић поручио је да ће српска фабрика вакцине бити једна од најмодернијих, и да је њена изградња важна и за Србију, и за цео регион, преноси Танјуг.
Ковид одељење Клиничко-болничког центра у Нишу - Sputnik Србија, 1920, 09.09.2021
СРБИЈА
Прогноза лекара: Имаћемо и 10.000 нових случајева дневно
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала