- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Роналдов повратак изазвао прве варнице у Јунајтеду

© REUTERS / PHIL NOBLEФудбалер Манчестер јунајтеда Кристијано Роналдо
Фудбалер Манчестер јунајтеда Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 19.09.2021
Пратите нас
Неочекивани пораз Манчестер јунајтеда од Јанг Бојса на старту Лиге шампиона изазвао је прве варнице, а у центру пажње нашао се Кристијано Роналдо. Наиме, бивши штопер „црвених ђавола“ Рио Фердинанд прозвао је менаџера Солскјера да му се Португалац меша у посао, али му Норвежанин није остао дужан.
Све оно што се догодило и што се догађа на, и око Олд Трафорда, доводи до питања да ли има јединства у Манчестер јунајтеду?
Јасно је да је повратак суперстара Роналда позитивна ствар за славни клуб, али она са собом, према мишљењу неких, вуче и неке негативне ствари.
На утакмици са Јанг Бојсом, где је Манчестер водио, а на крају је поражен резултатом 2:1 Роналдо је с клупе, у друштву Бруна Фернандеша протествовао код једне ситуације, и то се није допало Рију Фердинанду.
Бивши капитен који је у тандему са Немањом Видићем био страх и трепет за противничке нападаче, сматра да се Роналдо меша у посао Солскјеру јер „глуми“ менаџера и прелази своја овлашћења.
„Наредио бих Кристијану да седне“, поручио је Рио.
Ипак, није се дуго чекало на реплику Солскјера који је такође био саиграч са Фердинандом.
„Рио поново коментарише ствари које заиста не зна“, изјавио је Солскјер алудирајући на ситуацију када је Мартинс Переира требало да добије жути картон због рушења Немање Матића, после чега су скочили Роналдо и Фернандеш.
Менаџер Јунајтеда је затим наставио да брани Португалце.
„Само су показали страст и ништа више. Нема никаквих проблема. Ја сам тај који управља тренинзима и играчи се морају навикнути на начин на који радимо. Што се Роналда тиче, он је већ био овде и зна како радимо. Њему нисмо морали да прилагођавамо тренинге. Тактички од њега добијамо оно што желимо. Ради се о томе да извучете најбоље из тима, а не од једног играча. Имамо толико добрих играча и желимо да радимо заједно као тим. Што јачи колектив, јаче су шансе за појединца да постиже голове и да асистира. Онда на крају сви заједно славимо. Кристијано је дошао и то је оно чему смо се надали. Познаје Манчестер јунајтед, драго нам је да се вратио“, јасан је Солскјер.
На друштвеним мрежама појавила се дебата око тога ко је у праву, јасно је да су мишљења опречна, те да има оних који сматрају да Роналдо себи даје превише слободе, док има оних који су одбацили Фердинандове тврдње.
Јунајтед у недељу од 15 часова гостује Вест Хему у утакмици четвртог кола Премијер лиге.
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2021
СПОРТ
Михајловић понижен, бивши клуб без милости!
Роберт Левандовски - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2021
СПОРТ
Бајерн је од Барселоне направио „Осасуну“, а Бохум је „извукао лото“
Енглез одбија напад хрватских хулигана - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2021
СПОРТ
Урнебесно – један Енглез зауставио напад групе хулигана из Хрватске /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала