- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Роналдо у Јунајтед није дошао само да буде играч: „Он је следећи, смем да се кладим“

© AP Photo / Laszlo BaloghКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2021
Пратите нас
Нема мира у Манчестер јунајтеду! Након што је Рио Фердинанд поручио да се Кристијано Роналдо меша у посао Оле Гунару Солскјеру, сада је Тим Шервуд поручио да ће Португалац наследити Норвежанина на клупи „црвених ђавола“.
Бивши тренер Тотенхема Тим Шервуд истиче да ће Кристијано Роналдо бити нови менаџер Јунајтеда уколико Солскјер под хитно не почне да осваја трофеје.
Бивши репрезентативац сматра да је то потпуно нормалан след околности ако Норвежанин на Олд Трафорд не донесе пехар Лиге шампиона, Премијер лиге, или рецимо ФА Купа.
„Могу Роналда да видим на клупи Јунајтеда за 18 месеци. Мислим да ће постати менаџер оног тренутка када буде завршио играчку каријеру. Он претходних година већ даје инструкције са клупе што се видело у финалу Европског првенства 2016. године када је био поред селектора Портгугалије. Такође, исто је учинио у Лиги шампиона на недавном гостовању против Јанг Бојса у Швајцарској“, рекао је Тим.
И управо је о томе причао Фердинанд како је Норвежананин превише допустио Роналду, да он није само играч, већ 'гура нос' где му није место, алудирајући да Кристијано 'глуми' тренера.
„Смем да се кладим да ће буде менаџер Јунајтеда за годину и по дана уколико Солскјер не буде имао резултате. То није онај Роналдо из првог мандата. Он врло добро зна шта је неопходно екипи и ако има жељу да буде поред менаџера и да даје одређена упутства, морате му до дозволити. Мада, нисам сигуран да би то смео да ради са неким старијим тренером попут Муриња, али исто тако морате да питате Кристијана због чега устаје с клупе и даје инструкције“, унео је Шервуд нови немир Солскјеру који је и овако под притиском после пораза и елиминације из Лига купа од Вест Хема (0:1).
Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2021
СПОРТ
Србин на мети Британаца: То је за црвени, ударио га је у међуножје /видео/
Барселона - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2021
СПОРТ
Брукању нема краја – један човек мора да оде...
Навијачи Мађарске током утакмице против Енглеске у квалификацијама за Светско првенство 2022. - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2021
СПОРТ
Скандал у Мађарској добио епилог – Борис Џонсон реаговао, уследила папрена казна
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала