- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Амбасада Србије одговорила на оптужбе: „Захтеви су послати недељу дана касније“

CC0 / Pixabay / Рукомет
Рукомет - Sputnik Србија, 1920, 07.12.2021
Пратите нас
Амбасада Србије у Мароку негирала је оптужбе тамошњег Рукометног савеза да је националној селекцији одбила да изда визе, успут објаснивши шта се десило.
Мароканска рукометна репрезентација је првобитно оптужила нашу Амбасаду да им није издала визе, али је убрзо стигао одговор из Рабата.
„Делегација мароканског рукомета је контактирала Амбасаду 15. новембра и затражила информације везане за визе за Србију, на које је Амбасада моментално одговорила проследивши све потребне информације“, наведено је из Амбасаде за „МВН“.
Мароко је визе затражио како би учествовао на међународном рукометном турниру који се у Србији одржавао од 27. новембра до 5. децембра.
С обзиром да је за обраду виза потребно 15 до 20 дана, Амбасада је обавестила Мароканце да провере да ли ће стићи да их добију на време.
„Захтеви за визу су у Амбасаду послати недељу дана касније, 22. новембра, и због тога нису могле на време да буду процесиране“ додаје се у саопштењу.
Деманти Амбасаде Србије у Рабату дошли су након што је дневни лист „Асабах“ 30. новембра објавио да су визе одбијене због сумњи да Мароканци путем рукометног турнира покушавају да илегално емигрирају.
„Републици Србији је однос са Краљевством Марока веома битан и Амбасада подстиче сарадњу две земље, посебно у пољима културе и спорта, који значајно доприносе спајању две нације“, додато је из Амбасаде наше земље.
Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар - Sputnik Србија, 1920, 06.12.2021
СПОРТ
Српско-руски окршај у Шпанији: „Подмладили су екипу, чека нас тежак посао“
Лого Зимских олимпијских игара које ће се одржати у Пекингу - Sputnik Србија, 1920, 06.12.2021
СПОРТ
Кина запретила контрамерама ако Бајден одлучи да бојкотује Олимпијске игаре
Рукометашице Србије - Sputnik Србија, 1920, 05.12.2021
СПОРТ
Србија прегазила Камерун, са Русијом за прво место
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала