- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Још једна трагедија у српском спорту – преминуо бивши тренер Чукаричког

© Фото : Скриншот / Чукарички / ИнстаграмБивши фудбалски играч и тренер Милан Босанац
Бивши фудбалски играч и тренер Милан Босанац - Sputnik Србија, 1920, 29.12.2021
Пратите нас
Милан Босанац, некадашњи фудбалер и тренер, преминуо је у 47. години живота, објавили су његови некадашњи клубови Чукарички и ОФК Београд.
Босанац је у каријери носио дресове многих српских клубова, попут Обилића и Вождовца, а нешто већи траг оставио је у ОФК из Београда уз сезони 1999/00.
После играчке каријере ушао је у тренерске воде, а у сезони 2014/15. био је на челу омладинске школе Чукаричког.
„С великим жаљењем вас обавештавамо да је преминуо Милан Босанац, фудбалски тренер, у сезони 2014/15. шеф струке омладинаца Чукаричког. Нека му је вечна слава“, објавили су из Чукаричког.
Од бившег играча и тренера се на друштвеним мрежа опростио и ОФК Београд.
„ОФК Београд се са жаљењем опрашта од Милана Босанца, некадашњег играча клуба. Милан је плаво бели дрес носио у сезони 1999/00, и забележио 12 наступа уз 1 постигнут погодак. Након завршене играчке каријере посветио се тренерском послу. Био је неко ко је поштовао ОФК Београд. Нека му је вечна слава“.
Босанац је у тренерској каријери био и у Раду, БСК из Борче, а радио је и у Босни и Херцеговини где је био помоћник у Тузли у сезони 2017/18, а након тога био је кратко и тренер Слободе из Ужица.
Ово је само један у низу трагичних догађаја у Србији у последњих неколико година, пошто су нас прерано напустили и тренер омладаница Графичара Немања Мирослављевић, кошаркаш Стеван Јеловац...
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала