Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Потрага за несталим Сплићанином наставља се и током Божића

© Sputnik / Лола Ђорђевић Клуб "Готик"
 Клуб Готик - Sputnik Србија, 1920, 06.01.2022
Пратите нас
Ненад Периш, отац Матеја Периша (24) за којим београдска полиција трага већ седам дана, рекао је хрватским медијима да је разговарао са припадницима Министарства унутрашњих послова и да ће потрагу наставити и током Божића
"Управо сам се вратио са састанка са људима из МУП Србије који воде потрагу за Матејем и уверили су ме да ће наставити једнаким интензитетом трагање иако је у петак Божић. Добио сам само начелне информације и могу вам сада потврдити да они имају издвојен ДНК за упоредбу. Ја не тражим и не занимају ме појединости већ само да се реши ова ситуација", рекао је Матејев отац Ненад Јутарњем листу.
Уједно је упутио апел и молбу медијима, али и поруку јавности у Србији.
"Желим да захвалити свима и у Хрватској и Србији, али и свима који нам шаљу поруке подршке. Свима у Србији желим да проведу данашњи Бадњи дан и сутрашњи Божић са својим породицама и у миру", рекао је Ненад Периш.
Подсетимо, данас је седми дан као полиција трага за несталим Сплићанином Матејем Перишем (24) ког су сигурносне камере последњи пут уснимиле како трчи улицама око Бетон хале. Периш се кобне вечери веселио са пријатељима у клубу "Готик" одакле је истрчао у непознатом правцу.
Његови пријатељи су полиграфски испитани и вратили су се у Хрватску.
Шетачи у Кнез Михаиловој  - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2022
РЕГИОН
Сплићанин нестао у Београду
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала