- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић: Огромна жеља и мотивација – без тога је немогуће

© Фото : ABA league/KK Partizan/Dragana StjepanovicЖељко Обрадовић
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 06.03.2022
Пратите нас
Жељко Обрадовић, тренер кошаркаша Партизана, одговорио је на питање Спутњика везано за разговоре са играчима после победе у вечитом дербију 98:84.
Партизан је у трећем дербију ове сезоне први пут савладао Црвену звезду уз феноменалну партију Алексе Аврамовића.
Спутњик је на конференцији после меча упитао трофејног стручњака да ли због згуснутог распореда и великог броја обавеза у клубу стиже да води индивидуалне разговоре са својим пуленима, о којима је претходно говорио.
„Мени је ово приоритет у животу. Од ујутру до увече, па опет 'јово-наново', само размишљам о тиму и о томе како могу да подигнем ниво игре и појединце. Не радим само то ја, раде и моји помоћници. Желео бих да искористим ову прилику да се захвалим свим људима са којима сарађујем у стручном штабу, пошто сви дају максимум. Разговарам и ја (са играчима), разговарају и они, али и раде неке друге ствари. Увек када једна екипа жели да буде успешна, мора да постоји тимски рад и то је оно са чиме сам ја веома задовољан – сарадњом са свим структурама у клубу, а пре свега са стручним штабом, почевши од доктора, физиотерапеута, кондиционих тренера и мојих помоћних тренера...“, изјавио је Обрадовић.
Популарни ЖОЦ се осврнуо и на недавно изгубљено финале Купа Радивоја Кораћа од Црвене звезде у Нишу.
„Ми смо као једна породица. Имали смо тешко искуство после финалне утакмице у Нишу. Није нам било лако, али оно што сам ја тада рекао играчима у свлачионици је да је то било финале, а треба стићи до финала и играти финале. И треба да урадимо све како би играли још неко финале. То је циљ који имамо испред себе и то можемо да урадимо само ако смо сви заједно и ако верујемо једни другима. Не постоји ниједан други начин. Терен, рад на терену, прича, кориговање, а онда долази после овога оно што смо видели вечерас – огромна жеља и огромна мотивација. Без тога је немогуће“, подвукао је Обрадовић.
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2022
СПОРТ
„Па, он ипак није луд, само много псује“: Америчка звезда искрено о Обрадовићу
Жељко Обрадовић – тренер Партизана - Sputnik Србија, 1920, 01.03.2022
СПОРТ
Обрадовић објаснио зашто је одбио Хрватску /видео/
Српски кошаркаш Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2022
СПОРТ
Зашто Американци не гледају историјске утакмице Јокића?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала