- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

И портал „Српске новине ЦГ“ угашен „због руске пропаганде”

© Sputnik / Лола ЂорђевићЗастава Црне Горе
Застава Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
Пратите нас
После више од 12 година рада без било каквог упозорења заустављен је рад портала „Српске новине ЦГ“ који је регистрован у оквиру Српског културно-информативног клуба „Свети Сава“ из Подгорице, саопштило је уредништво портала.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

У саопштењу се наводи да је уредништво портала тек након захтева за објашњењем, обавештено да је сервер под именом „Намечип“ ускратио коришћење услуга због наводног промовисања проруских пропагандних информација, преноси Танјуг.
„Очигледно је да људи који су задужени за праћење медија, а између њих и нашег портала, нису контролисали поузданост информација јер, да јесу, уочили би изузетну коректност и толеранцију у промовисању најзначајнијих информација које смо преносили. Стога стичемо утисак да је наш портал угашен искључиво због свог назива и тробојке која представља његов заштитни знак“, тврде из портала „Српске новине ЦГ“.
Они су оценили и да „овај поступак гашења српских медија у Црној Гори и немогућност њиховог нормалног функционисања показује конкретан однос бивше и садашње власти у Црној Гори према српском народу“.
Позориште – илустрација - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2022
РЕГИОН
„Српски Ромео и Јулија“ разбеснели црногорске „академике“
Америчка застава - Sputnik Србија, 1920, 15.03.2022
РЕГИОН
Амбасада САД у Црној Гори реаговала на изјаву митрополита Јоаникија о кризи у Украјини
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала