- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Победа и овације за руску принцезу – загрљај заменио преки поглед

© Sputnik / Григорий Сысоев / Уђи у базу фотографијаКамила Валијева
Камила Валијева - Sputnik Србија, 1920, 27.03.2022
Пратите нас
Руска принцеза Камила Валијева која је доживела неправду на ЗОИ у Пекингу, однела је победу на такмичењу у Саранску пред домаћом публиком, која ју је дочекала овацијама и аплаузом. Млада Камила поново је била насмејана, а сви су уживали у њеном уметничком клизању.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Руско чудо од детета оптужено је за наводни допинг због чега Камила није могла у потпуности да се фокусира да освоји медаљу у Кини за Зимским олимпијским играма, где је завршила на четвртој позицији и у сузама, иако је словила за првог фаворита у јуришу на злато.
„Сломило“ ју је то у потпуности, читав тај случај са допингом и забрањеном супстанцом триметазидином, који је по свему судећи унела у организам користећи лек свог деде.
Ипак, све то је само ружна прошлост! Сада су ту аплаузи пуне дворане у Саранску, топла добродошлица и навијача и тима, као и тренера Етери Тутберидзе.
„Пуна сам емоција и супер се осећам што клизам пред пуном двораном. Уживам у такмичењу и радујем се што пружам задовољство публици и судијама. Све то ми је јако недостајало на Олимпијади. Хвала вам свима“, поручила је суперталентована Камила Валијева, која је однела победу испред Шчербакове, Туткамишеве и осталих ривала.
За разлику од Пекинга где је у сваком њеном покрету виђена несигурност и нервоза која се појавила после прича о допингу, Камила је сада била видно опуштена, насмејана и уживала је у сваком секунду проведном на леду.
По изласку с леда уследио је топли загрљај са тренером Тутберидзе, што је оштар контраст виђеном на ЗОИ у Кини где су јој упућени преки погледи због показане несигурности приликом њене тачке.
Руски шахиста Сергеј Карјакин - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
СПОРТ
Суспендовани велемајстор не жали због подршке Путину: „Нисам издао свој народ!“
Мик Шумахер - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
СПОРТ
Тежак удес Шумахеровог сина! /видео/
Дворана у Стокхолму током финала ЦС:ГО турнира између На'Ви-ја и Г2 - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
СПОРТ
Велика руска организација се сели у Београд
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала