- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

„Српске новине ЦГ“ поново доступне, али на новој интернет адреси

© Фото : PixabayКомпјутер
Компјутер - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2022
Пратите нас
Момчило Вуксановић, предсједник Српског националног савјета, саопштио је да читаоци портала „Српске новине ЦГ“ убудуће могу пратити објаве портала на новој веб адреси s-medijicg.com.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Као што вам је познато прије неколико дана, без било каквог обавјештења од стране провајдера и сервера, заустављен је рад наших електронских новина на веб адреси www.srpskenovinecg.com. Овакав поступак оцијенили смо као очигледну медијску дискриминацију српског народа, јер у свом трајању више од десет година на информације које смо презентирали посјетиоцима нашег портала нисмо имали ни једну озбиљну примједбу, саопштио је Вуксановић.
Он додаје да је тај поступак посебно чудан ако се зна да је портал „Српске новине ЦГ“ прије неколико година у званичној конкуренцији проглашен за најквалитетнији информативни портал у земљама региона. Одговорни људи процијенили су, очигледно на основу назива нашег портала, да га је неопходно зауставити и елиминисати могућност правовременог и објективног презентирања информација из земље, региона и свијета.
„Уредништво портала је поступком информативних моћника остало затечено и без могућности да се кроз комуникацију превазиђе ова очигледно незаслужена казна. Како се у томе није успјело, обавештавамо посјетиоце нашег сајта да се сада налазимо на новој веб адреси s-medijicg.com, преко које ћемо наставити да правовремено, поштено и објективно саопштавамо информације од значаја за најширу јавност“, каже Вуксановић.
Застава Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
РЕГИОН
И портал „Српске новине ЦГ“ угашен „због руске пропаганде”
Застава Србије - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2022
РЕГИОН
Српски национални савет: Нико није озбиљно схватио колико је тешко српском народу у Црној Гори
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала