- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Да ли би Богданове речи требало да забрину Србију?

Пратите нас
Селектор Србије Светислав Пешић у друштву директора репрезентације Драгана Тарлаћа, је после састанка са Николом Јокићем у Америци, обавио разговор и са Богданом Богдановићем и Немањом Бјелицом. Кошаркаш Атланте Хокс је потврдио да су се састали на вечери и да су разговарали.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Стратег Орлова отиснуо се „преко баре“ како би одржао серију састанака са српским кошаркашима који играу у најјачој лиги света - НБА лиги.
Јасно је да је кључна тема био њихов репрезентативни статус у години у којој је на програму Европско првенство заказано за септембар.
Јокић који слови за главног фаворита за освајање друге узастопне МВП титуле, поново је ставио Србију у други план јер је фокус на Денверу, док је Богдановић који ове сезоне просечно бележи 15,1 поена уз 3,9 скокова и три асистенције, поручио да његов и Бјеличин статус још није дефинисан.
„Да, били смо на вечери и сјајно смо се провели. Био је ту и Бјелица и сви заједно смо направили добру атмосферу. Нисмо разговарали о Европском првенству. Видећемо да ли ћемо ући у састав Бјелица и ја“, изјавио је Богдан Богдановић за РТС.
Подсетимо, Орлови су у Београду доживел крах у квалификацијама за Олимпијске игре изгубивши од Италије, после чега је један од најискуснијих кошаракаша нашег националног тима Немања Бјелица најавио да размишља о повлачењу из националног тима.
Ипак, глава је тада била врућа и јасно је да ће Пешић учинити све да врати у национални тим кошаркаша Голден Стејта. Као и аса Атланте, док ће с Јокићем вероватно бити још преговора и договора због напорне сезоне у НБА лиги, где из утакмице у утакмицу обара бројне рекорде.
Детаљ са утакмице Мега – Партизан - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
СПОРТ
Партизан разбио Мегу
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
СПОРТ
Јокић и пет категорија – најбољи је и нашао се у одабраном америчком друштву
Франуцски кошаркаш Николас Батум - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2022
СПОРТ
Америка је већ кренула да узима данак Европи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала