- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Болоња побеђује за Синишу: „Голови су за њега, он ми је као отац“

© AP Photo / Giorgio BenvenutiСиниша Михајловић
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2022
Пратите нас
Болоња је са два гола Марка Арнаутовића победила Сампдорију у 32. колу Серије А (2:0), али на клупи због болести поново није било Синише Михајловић. Репрезентативац Аустрије који вуче српске корене посветио је тријумф и голове тренеру који се поново бори са леукемијом.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Болоња се бори и игра за свог тренера Синишу Михајловића. У претходном колу оделели су Милану на Сан Сиру, да би у понедељак увече на свом терену „узели меру“ Сампдорији.
Арнаутовић је у размаку од 61. до 76. минута у два наврата пронашао пут до мреже Аудера и на крају је тим Синише Михајловића успео да освоји три бода, учврстивши се на 12. позицији на табели Серије А са 37 бодова.
„Постигао сам голове, али заслуге иду читавом тиму. У претходном колу против Милана смо показали карактер, сада смо поново играли за Синишу. На Михајловића гледам као на оца или старијег брата. Често разговарамо, даје нам енергију. Сви у клубу радимо за њега“, поручио је темпераментни Арнаутовић који је из Кине стигао у Болоњу.
Подсетимо, Михајловић се прошле недеље пред двобој Милана и Болоње јавио из болнице Света Урсула одакле је упутио снажне и мотивационе речи својим фудбалерима пред изазове који су пред њима.
Милош Вељковић - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2022
СПОРТ
Освојио је Европу и свет, у Русији је упознао Бразил и спрема нову мисију: „Да сви упознају Србију!“
Александар Митровић и Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2022
СПОРТ
Српски трио фантастико! /видео/
Саша Илић, фудбалер Партизана - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2022
СПОРТ
Саша Илић није више тренер Чукаричког
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала