Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Одређен притвор в.д. директору Националног парка „Ђердап“

© Sputnik / Радоје ПантовићПолиција
Полиција  - Sputnik Србија, 1920, 19.04.2022
Пратите нас
Специјални суд одредио је притвор до 30 дана в.д. директору Националног парка „Ђердап“ Лазару Митровићу, осумњиченом да је злоупотребио службени положај.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Челном човеку НП „Ђердап“ притвор је одређен да не би утицао на сведоке, саопштио је суд. На ово решење судије за претходни поступак Митровић и његов бранилац имају право да поднесу жалбе у року од три дана.
Митровић се терети за кривична дела злоупотреба службеног положаја и трговина утицајем.
Тужилаштво за организовани криминал јуче је донело наредбу о спровођењу истраге против Митровића постојања основане сумње да је извршио више кривичних дела злоупотребљавајући службени положај у вези са продајом дрвних сортимената мимо законских регулатива.
Под истрагом је и због нелегалне изградње викенд куће за себе, у зони националног парка у којој је забрањена изградња викендица, као и да је недозвољено утицао на озакоњење овог објекта, пренео је Танјуг.
Значка полиције Србије - Sputnik Србија, 1920, 18.04.2022
СРБИЈА
Ухапшен директор Националног парка „Ђердап“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала