- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Одбијена жалба, Меденица остаје у притвору

© Фото : Youtube/NVO MANS/PrintscreenПредседница Врховног суда Црне Горе Весна Меденица
Председница Врховног суда Црне Горе Весна Меденица - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2022
Пратите нас
Бивша председница Врховног суда Весна Меденица остаје у пртивору, након што је Кривично веће Вишег суда у Подгорици одбило жалбу на ранију одлуку судије за истрагу.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Да је жалба одбијена за Портал РТЦГ саопштио је Здравко Беговић, адвокат Весне Меденице.
Подсећамо, судија за истрагу Вишег суда у Подгорици Сузана Мугоша одредила је Меденици притвор до 30 дана на захтев Специјалног државног тужилаштва (СДТ), након чега је Беговић уложио жалбу.
„Изјавио сам жалбу на одлуку, сматрао сам да нема основа за трајање притвора и тражио сам да се то решење укине. Међутим, добио сам обавештење од Вишег суда у форми решења да је та жалба одбијена као неоснована“, рекао је Беговић.
На челу Кривичног већа које је одбило жалбу је, према речима Беговића, био председник Вишег суда Борис Савић, а судије су биле Зоран Радовић и Весна Пеан.
На питање Портала РТЦГ у каквом је сада стању Меденица, Беговић је одговорио: „Ако бих рекао стабилно, то је медицински термин, али под контролом је лекара, прима одређену терапију и стање се, надам се, поправља“.
Лекари, како је саопштио, наводе да терапијама покушавају да је поврате, те да има озбиљних хроничних проблема са срцем.
„После недеље ће се обавити медицинске претраге, односно снимања како би се проверило да ли има оштећења и успоставила права дијагноза“, рекао је Беговић, наводећи да је Меденица и даље у Клиничком центру Црне Горе (КЦЦГ).
Весна Меденица - Sputnik Србија, 1920, 21.04.2022
РЕГИОН
Медији: Весна Меденица покушала да изврши самоубиство
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала