- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Богдановић заказао, ни Јанг се није видео – Атланта пред испадањем /видео/

© Фото : Youtube Screenshot@nba screenБогдан Богдановић, повреда зглоба против Никса
Богдан Богдановић, повреда зглоба против Никса - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2022
Пратите нас
Кошаркаши Атланте налазе на корак од испадања на старту плеј-офа, након што су претрпели и трећи пораз у досадашњих четири сусрета са Мајамијем. Хитси су овога пута били убедљиви и славили су резултатом 110:86, а бледу партију пружио је Богдан Богдановић који је постигао четири поена, имао исто толико скокова и једну асистенцију.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Само победа дели Мајами од пласмана у полуфинале плеј-офа, док ће Хокси под хитно нешто морати да промене или им се смеши елиминација.
Атланта је парирала ривалу само у уводној деоници која је окончана минималном предношћу Мајамија 26:25, да би већ у наставку Хитси појачали темпо и одлепили се на великих 14 поена предности - 55:41.
Покушавали су у наставку Јанг, Богдановић и остали да се резултатски врате у меч, у једном тренутку су истопили заостатак на једноцифрену разлику 60:52, али је то било све од њих у четвртом сусрету.
Уследила је серија Мајамија и на крају се у последњу деоницу ушло резултатом 80:61. У једном тренутку Хитси су отишли на плус 26, а меч је окончан резултатом 110:86.
Блистао је Батлер који је забележио дабл-дабл учинак и имао је 36 поена уз десет скокова, а подршку су му пружили Адебајо и Такер, убацивши по 14 поена.
Треј Јанг је потпуно заказао, што потврђује само девет убачених поена уз један скок и пет асистенција за 35 и по минута проведених на паркету. Најефикаснији у табору пораженог тима био је Хантер са 24 поена, Кнокс је бројао до 12, а Колинс до 11.
Наредни меч игра се у Мајамију и јасно је после свега приказаног да ће "врелина" имати велику прилику да све реши после пет одиграних сусрета.
У ноћи између недеље и понедељка одигран је још један сусрет, а Њу Орлеанс Пеликанси успели су да савладају Финикс Сансе 118:103 и да изједначе резултат у четвртфиналној серији - 2:2.
Пеликане је до тријумфа водио Брендон Инграм са 30 поена, пратио га је Валанчиунас са 26, а имао је и 15 скокова.
С друге стране, бољи од осталих био је Ајтон са 23 постигнута поена. Финикс је меч играо без прве звезде Букера који је паузирати две до три недеље због повреде ложе.
НБА, плеј-оф
Њу Орлеанс - Финикс 118:103
Атланта - Мајами 86:110
Српски кошаркаш Никола Јокић, актуелни МВП - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2022
СПОРТ
Маестрални Јокић – Денвер после драме победио Голден Стејт! /видео/
Никола Јокић, КК Денвер против КК Голден Стејт - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2022
СПОРТ
Јокић „нокаутиран“ – прст у око у првом минуту /видео/
Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2022
СПОРТ
Гобер закуцао Далас и покварио Дончићев повратак – „вуковима“ драма у Минесоти
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала