- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија је остала без Уроша – да ли је Пикси решење пронашао у Пазарцу?

© Фото : Фудбалски савез СрбијеСелектор Србије Драган Стојковић Пикси (десно) и Сергеј Милинковић-Савић
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси (десно) и Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2022
Пратите нас
Тешка повреда колена Уроша Спајића приморала је Драгана Стојковића Пиксија и чланове његовог стручног штаба да се баце у потеру за још једним штопером који би могао пут Катара на Мундијал. Тако је Пиксијев човек од поверења Братислав Живковић боравио на мечу Бундеслиге између Дортмунда и Бохума где је на делу могао да види Ерхана Машовића.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

На сајту Фудбалског савеза Србије у суботу је осванула фотографија Братислава Живковића на чувеном Вестфалену, где је уживо пратио луди меч „милионера“ и Бохума у којем су гости поготком Србина Милоша Пантовића шокирали домаћу Борусију Дортмунд - 3:4.
© Фото : Фудбалски савез СрбијеБратислав Живковић
Братислав Живковић - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2022
Братислав Живковић
По свему судећи, Братислав Живковић који је члан Пиксијевог стручног штаба посматрао је штопера Бохума Пазарца Ерхана Машовића, који би могао да буде потенцијална замена за повређеног Уроша Спајића из Касимпаше који је против Бешикташа покидао лигаменте колена и за њега је, нажалост, сезона готова.
Машовић је пружио солидну партију против Дортмунда, без обзира на то што је домаћи тим преко Ерлинга Холанда постигао три гола.
Бохум је славио, а Милош Пантовић је још једно име које би могло да буде на списку за предстојеће изазове Орлова у Лиги нација. Постигао је гол за победу из пенала у 85. минуту.
И док је Живковић боравио у Немачкој, у исто време је Дика Стојановић био у Амстердаму одакле је испратио победу Ајакса над Цволеом (3:0) уз ремек-дело капитена Србије Душана Тадића.
Јасно је да у Фудбалском савезу Србије ништа не препуштају случају и да прате потенцијалне кандидате за Мундијал, као и оне старе проверене снаге које су у топ форми што и те како радује.
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2022
СПОРТ
Гол, шта то беше?
Карло Анчелоти - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2022
СПОРТ
Дон Карло император – суза за улазак у бесмртност /фото, видео/
Српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2022
СПОРТ
Чизма се још једном поклонила „Нареднику“ из Србије /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала