- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Када НБА звезда доживи „апокалипсу“ – у Пиреју /видео/

© AP Photo / Jeff ChiuКевин Дурент, амерички кошаркаш
Кевин Дурент, амерички кошаркаш - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2022
Пратите нас
Кевин Дурент, један од најбољих кошаркаша данашњице, био је присутан на евролигашкој утакмици у Атини, након чега је на друштвеним мрежама написао: „Апокалипса“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Дурент, велики пријатељ Мајка Џејмса који игра за Монако, искористио је паузу између сезона да дође у Европу и посети евролигашке утакмице у којима је Џејмс био главни актре.
Дурент је тренутно вероватно најбољи амерички кошаркаш, али то није показао у плеј-офу НБА када су његови Бруклин Нетси „почишћени“ од Бостон Селтикса.
Сезону је завршио раније него што је очекивао и како је велики заљубљеник у кошарку, одмор је искористио да посети Европу и европску кошарку.
Прво је био Монаку да гледа четврту утакмицу плеј-офа Евролиге, а како су Кнежеви добили тај меч и „изборили“ мајсторицу, отишао је и у Пиреј да погледа одлучујући сусрет.
Како је навијач Монака, због Мајка Џејмса, Дурент је доживео да му цела дворана „Мира и пријатељства“ звижди, на шта је одговорио само осмехом.
Виђена узбудљива утакмица, Олимпијакос је на крају славио после неизвесне завршнице и након тога је уследила, како је Дурент написао, апокалипса.
Ватромети, бакље, разна друга пиротехничка средства су употребљена у слављу домаћина.
Атмосфера какву Дурент вероватно никада није осетио јер у НБА не постоји овакво навијање, овде се кошарка игра због кошарке, а у Америци је све одавно постао шоубизнис.
Алимпијевић најбољи тренер Еврокупа
„Сунца“ опет засенила Луку, а „Врелина“ поново опекла Филаделфију /видео/
Теодосић и Виртус на корак до Евролиге
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала