- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Москва: Никоме не претимо нуклеарним оружјем, али Вашингтону то не одговара

© Sputnik / Максим Блинов / Уђи у базу фотографијаМинистарство иностраних послова Русије у Москви
Министарство иностраних послова Русије у Москви - Sputnik Србија, 1920, 19.05.2022
Пратите нас
Сједињене Америчке Државе оптужују Русију да би могла да употреби нуклеарно оружје у Украјини да би заплашиле сопствено становништво, при чему Русија ниједном није претила никаквим нуклеарним оружјем, него је, напротив, упозоравала све на могуће неодговорне кораке, изјавила је портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Стално оптужујући Русију да би, наводно, могла да употреби нуклеарно оружје у Украјини, Американци остварују читав низ циљева, а један је очигледан – да заплаше сопствено становништво“, написала је Захарова на Телеграм каналу.
Према њеним речима, Русија „ниједном није претила никаквим атомским наоружањем, и не само то, него је и стално упозоравала све стране на сличне неодговорне кораке“, што не одговара Вашингтону.
Захарова је додала да САД систематски покушавају да производе лажне вести о томе да шеф руске дипломатије Сергеј Лавров прети употребом оружја за масовно уништење.
„Није им успело. Лажне вести су оперативно оспорене“, нагласила је Захарова.
Министарство иностраних послова Русије у Москви - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2022
РУСИЈА
Москва: Не намеравамо да користимо нуклеарно оружје у Украјини
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала