- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Позови Србина и титула је загарантована /фото/

© Фото : Приватна архива/АксентијевићРикардињо и Мики Аксентијевић
Рикардињо и Мики Аксентијевић - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2022
Пратите нас
Миодраг Мики Аксентијевић по ко зна који пут је потврдио због чега је најбољи голман на планети. У Немачкој је са Штутгартом освојио титулу првака, што му је четврта узастопна и то у три различите земље! На све то, пет пута је проглашен за најбољег голмана лиге у три различита првенства.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Са Србином међу стативама успех је загарантован. Ту дилеме нема. Најбоља потврда је Миодраг Мики Аксентијевић, искусни голман футсала из Прокупља, који је синоним за титуле.
Након што је у Русији освојио титулу са Тјуменом у сезони 2018/19 и проглашен је за најбољег голмана највеће православне земље, исто је учинио и у Француској са Паризом где је двапут био првак и оба пута је проглашен за најбољег чувара мреже.
Уследила је нова селидба, овога пута је избор пао на Немачку и Штутгарт са којим је Аксентијевић такође био први на крају првенства у сезони 2021/22, а очекивано није изостало признање за најбољег голмана.
Самим тим, постало је јасно да уколико неки клуб жели да прекине пост са трофејима и постане шампион, неопходно је да позове 38-годишњака из Прокупља који је гаранција успеха.
Александар Ракић - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2022
СПОРТ
Српски ратник је од крви и меса – „сломио“ се и заплакао /видео/
Вахид Абасов и Артјом Агејев - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2022
СПОРТ
Златне руске песнице: „Србијо, доносимо ти медаље!“
Детаљ са Ф1 трке за Велику награду Мађарске (Хунгароринг) - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2022
СПОРТ
Преполовио се Шумахеров болид – ужасне сцене у Монаку /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала