- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легенда стала уз Србина: „Не звиждите Новаку, не долазите ако вам се не свиђа“

© AFP 2023 / MARTIN BUREAUНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2022
Пратите нас
Легендарни тениски стручњак Патрик Муратоглу поручио је навијачима који планирају да звижде Новаку Ђоковићу у четвртфиналу Ролан Гароса у двобоју са Рафаелом Надалом (20.45) да не долазе на стадион.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Светски број један Новак Ђоковић доживео је у Паризу ове године непријатност да му публика звижди.
Свакако да то није заслужио велики шампион, али ће по свему судећи то доживети и у четвртфиналу Ролан Гароса, с обзиром на то да се очекује да велики број навијача буде уз Рафаела Надала.
У мечу осмине финала са Аргентинцем Дијегом Шварцманом Новак је у неколико наврата наспрам себе имао и публику која му је звиджала. Изостао је на крају његов поздрав и слање енергије ка трибина, а све због таквог понашања неколицине.
Муратоглу је пред тениски класик број 59 у потпуности стао уз Србина и поручио публици да Ђоковић не заслужује звиждуке, већ аплауз и поштовање.

„Нема смисла да било ко звижди Ђоковићу.Ако се некоме не свиђа, не мора да долази да га гледа. Свако има право на избор. Али када дођеш да гледаш меч, онда мораш да цениш овакве изузетне спортисте, спектакл који приређују и тако их охрабриш. То је минимум“, поручио је Француз, иначе бивши тренер Американке Серене Вилијамс.

И убо је право у мету познати тениски стручњак. Остаје да се види како ће се публика у Паризу опходити према првом рекету света који ће преко краља шљаке Рафаела Надала вечерас од 20.45 покушати да се домогне полуфинала, на путу да га касније стигне по броју освојених Гренд слем трофеја.
Подсетимо, Шпанац има 21 Гренд слем трофеј, а Новак Ђоковић 20.
Новак Ђоковић и Рафаел Надал пред полуфинале Ролан Гароса 2021. - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2022
СПОРТ
Шпанац се жали због Надала – Ђоковић објаснио како функционишу ствари
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2022
СПОРТ
Румунка је направила скандал, а Американац дигао глас: „Замислите да је то урадио Новак...“ /видео/
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 30.05.2022
СПОРТ
Потпуни шок у Паризу – Чилић елиминисао Медведева!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала