- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србин је комплетирао штаб у Москви и поручио: „Осећам велику подршку“

© AFP 2023 / GLYN KIRKСлавиша Јокановић
Славиша Јокановић - Sputnik Србија, 1920, 23.06.2022
Пратите нас
Славиша Јокановић, српски стручњак који је преузео Динамо из Москве, комплетирао је стручни штаб, након што су му стигли помоћници Шпанац Рафаел Критобал и сународник Саша Филиповић.
Некадашњи менаџер Фулама и легендарни фудбалер Партизана допутовао је коначно у руску престоницу и свестан је да је пред њим пуно захтевног и изазовног посла.
Динамо је прошле сезоне завршио као трећепласирани тим Премијер лиге Русије, а Јокановићу је поверено да покуша додатно да унапреди тим, као и пласман на табели. Неће бити лако јер су Зенит и ЦСКА озбиљни конкуренти и имају јаке буџете.

„Било је ово дуго путовање. Из Београда сам одлетео за Истанбул, а онда одатле стигао у Москву. Дошао сам на стадион који је фантастичан и надам се да ћемо играти леп фудбал и уживати у сјајном амбијенту. За ово кратко време у Динаму осетио сам огромну подршку. Сви у клубу се труде да ми олакшају, да ми помогну, а ја сам особа која воли да комуницира са људима. Надам се да ћемо заједно урадити добар посао и да ће навијачи имати прилику да буду поносни на нас“, рекао је Славиша Јокановић.

На званичном сајту Динамо Москве објављено је да ће му помоћници бити Саша Филиповић и Шпанац Рафаел Кристобал, који је сарађивао са Србином у Фуламу, Шефилд јунајтеду и АЛ Гарафи.
Кристобал је пре тога радио као помоћник у Шпанији, а сада ће са Јокановићем бити на новом задатку у Русији и покушаће да оствари што боље резултате са плаво-белима.
Подсетимо, Славиша Јокановић је водио Партизан, Муангтонг, Левски, Вотфорд, Макаби Тел Авив, Фулам, Ал Гарафу и Шефилд јунајтед.
Ипак, сада ће имати тежак задатак да се умеша у борби за трофеј у Русији, а Динамо је последњи освојио давне 1995. године, када је екипа освојила Куп Русије.
Орлићи, Србија - Енглеска, омладинци - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2022
СПОРТ
Грешке одвеле Орлиће у тежак пораз /видео/
Марина Грановскаја - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2022
СПОРТ
Одлази руска челична дама
Бакаев - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2022
СПОРТ
Москву је заменио Санкт Петербугом и остварио сан: „Памтићу до краја живота“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала