- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Приредила је сензацију на Вимблдону, а онда шокирала СМС поруком

© AP Photo / Simon BrutyЦентрани терен, Вимблдон
Центрани терен, Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2022
Пратите нас
Невероватна и несвакидашња прича стиже из Лондона са Вимблдона, где је Хармони Тан остварила победу каријере, избацивши Серену Вилијамс у првом колу. Али, након тога оставила је на цедилу дубл партнерку Тамару Корпач. Наиме, Францускиња је Немици сат времена пред њихов меч послала СМС поруку у којој јој поручује да одустаје од учешћа.
Капа доле Хармони Тан за оно што је учинила у првом колу Вимблдона, где је после велике борбе и драматичне завршнице успела да пошаље кући легендарну Американку Серену Вилијамс, али је после тога направила нешто што није за похвалу.
Тан, која је иначе 115. играчица планете, несумњиво је остварила највећи тријумф у досадашњој каријери, а како је меч трајао готово до поноћи, вероватно се касније мало занела у слављу са ближњима, те је заборавила да јави Тамари Корпач, дубл партнерки, да није у стању да изађе с њом на терен у игри парова.
„Моја дубл партнерка Хармони Тан одлучила је да се повуче из дубла овог јутра. Није фер да ми јави тако касно. Не може да побегне зато што је играла меч од три сата дан раније. Играла сам и ја меч од шест и по сати, па сам се поново сутрадан нашла на терену. Није фер, тужна сам и разочарана што нећу моћи први пут да играм на Гренд слему у дублу“, написала је Тамара на друштвеним мрежама.
Није се на томе зауставила. Била је утучена и разочарана Немица због таквог епилога, којем се није надала, а није имала времена да реагује и да пронађе замену.
„Послала ми је поруку сат времена пред меча. Разочарана сам, бесна и тужна што нећу играти на Вимблдону. Нисам ово заслужила. Пред почетак турнира ме је питала да играмо дубл и ја сам прихватила. Она је мене прихватила! Ако си сломљен после меча од три сата, онда не можеш професионално да играш тенис. То је моје мишљење“, истакла је Тамара Корпач.
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2022
СПОРТ
Миша пред двобој с Новаком: Доста је, сад мало ја!
Филип Крајиновић, тенис, Лондон, Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2022
СПОРТ
Филип спреман за шоумена Кирјоса: Нека пљује, нека се глупира - гледам себе!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала