- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Отац му говорио да преда, али Рафа је имао друге планове /видео/

© AP Photo / Gerald HerbertРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 06.07.2022
Пратите нас
У току другог сета меча Рафаела Надала и Тејлора Фрица догодио се моменат када је Шпанац морао да тражи медицински тајм-аут. Док је излазио са терена, његов отац Себастијан Надал јасно је ставио до знања сину да преда меч. Али, Рафа је имао другачије планове.
Када је ишао успорени снимак, стручни консултант Фелисијано Лопез прокоментарисао је гестикулацију оца Рафе Надала као жељу да Шпанац не настави меч.
После тога Надал се вратио на терен и добио други сет.
Јасно је да је отац Себастијан највише гледао на здравље свог сина, али Надал није желео да се преда. Чак и када је Надал добио други сет, отац Себастијан није показао неко велико одушевљење, за разлику од остатка свог „бокса“.
Није тајна да је Надал у претходном периоду имао великих проблема са стопалом, али је упркос томе успео да освоји Ролан Гарос и да одмах потом стигне до четвртфинала Вимблдона иако се писало да га можда неће ни играти.
У моменту када је ишао на медицински тајм-аут, Надал је показивао да има проблем са абдоменом, негде у пределу слепог црева, што указује да је у питању нека друга повреда.
Све то се највише одразило на сервис Надала који више није имао тако велики интензитет на који смо навикли. Исто важи и за бекхенд.
Тони и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 06.07.2022
СПОРТ
Надал упире прстом и тражи кривца, али – шта је с Рафом? /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала