- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дон Силвио има јасну листу правила – шишање је обавезно и бесплатно

© AP Photo / Luca BrunoСилвио Берлускони
Силвио Берлускони  - Sputnik Србија, 1920, 08.07.2022
Пратите нас
Дон Силвио Берлускони, власник фудбалског клуба Монца, који ће први први пут играти у Серији А, поставио је листу са врло јасним захтевима за играче који желе да потпишу за његов тим.
Наиме, некадашњи газда славног Милана поручио је да нови чланови морају да буду Италијани, без тетоважа, без минђуша, без браде, као и да коса мора да буде уредно стилизована.
Такође, онај који дође у Монцу са неуредном фризуром моментално ће беплатно бити ошишан, јер клуб има свог фризера спремног да одмах интервенише.
Подсетимо, Монца је прошле сезоне играла у Серији Б, али је успела да обезбеди пласман у елиту и да испише историју. Берлускони не жели да се клуб на томе заустави, већ храбро поручује да је то само први корак.
„Велика је ово радост за све нас. За Монцу, Бријанцу. Први пут ћемо играти у Серији А, али наши планови нису мали. Желимо да играмо Еворпу и да освојиомо Скудето“, рекао је Берлускони.
Такође, Силвио Берлускони, некадашњи премијер Италије, није сам у новом подухвату, већ све ради у провереном тандему са Адријаном Галијанијем, са којим је чуда чинио док су газдовали и друговали у Милану.
У Монцу су већ стигли Андреа Ранокија, Стефано Сенси, Алесио Крањо и Андреа Карбони. Пред потисом уговора је и искусни Матео Песина, иначе стандардни репрезентативац Италије.
„Скај Спорт“ је објавио да ће Песина доћи на позајмицу из Аталанте и да ће на крају сезоне Монца имати могућност откупа уговора за 15 милиона евра.
Ињаки Вилијамс - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
СПОРТ
„Гвоздени лав Баскије“ је изабрао „црне звезде“
Фусени Дијабате  - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
СПОРТ
Партизан послао своје дете у Шпанију, а из Турске довео Малијца
Андреј Мостовој - Sputnik Србија, 1920, 06.07.2022
СПОРТ
Има занимљиво презиме и показао је Звезди шта уме – ко је Андреј Мостовој /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала