- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Извините што нам је нестало пива – гест који никог није оставио равнодушним

© Фото: Принтскрин/Twitter/Away DaysСервет - Вест Хем, пријатељска утакмица
Сервет - Вест Хем, пријатељска утакмица - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2022
Пратите нас
Навијачи лондонског Вест Хема који су се отиснули на пријатељски меч са швајцарским Серветом били су затечени јер нису могли да купе пиво на стадиону. Тим поводом реаговао је клуб из Женеве који им се искрено извинио за овај велики пропуст.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Ових дана широм Европе актуелне су пријатељске утакмице, а велики број љубитеља фудбала из Енглеске своје годишње одморе проводи пратећи омиљени тим на летњим припремама у Немачкој, Аустрији или Швајцарској.
Тако су се навијачи Вест Хема отиснули прошлог викенда у Женеву на пријатељски меч са швајцарским Серветом, али су били затечени чињеницом да нису могли да купе пиво на стадиону.
За све је одговоран био домаћин који је признао кривицу и после меча се у форми званичног саопштења извинио Енглезима за лошу организацију утакмице.
„Извињавамо се свима. Желели смо да смањимо трошкове па смо отворили само једну трибину махом за наше претплатнике. Дан пред утакмицу (у четвртак) продали смо само 900 карата, што нам је сугерисало да ће на стадиону бити око 2.500 гледалаца.“
„Међутим, у петак је продато више од 3.200 карата што је увећало посету на 4.100 гледалаца. У тим условима, било нам је тешко да се у брзини припремимо за долазак већег броја навијача што је резултаирало недостатком производа на пунктовима за освежење“, наводе у Сервету.
Навијачи Вест Хема су прихватили извињење уз напомену да су у Женеви наишли на фину добродошлицу која се може приметити на малом броју стадиона у Европи.
Уосталом, прошли су боље него ономад навијачи Ливерпула у Паризу уочи финала Лиге шампиона с Реалом када су били изложени шиканирању због чега је утакмица каснила.
Иначе, Сервет је са 17 титула шампиона Швајцарске један од најтрофејнијих у својој земљи, иако је последњи пут пехар намењен прваку подигао давне 1999. године. Величину свакако имају и демонстрирају је на сваком кораку.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2022
СПОРТ
Подгоричани истакли паролу – Албанци их неће у Приштини /фото/
 Лука Јовић  - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2022
СПОРТ
Лука спаса за Луку – важно је једно слово
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала