- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лалатовић поднео бурну оставку па открио: „Играчи давали информације о саставу“

© Фото : Скриншот / Јутјуб / Fk VojvodinaНенад Лалатовић
Ненад Лалатовић - Sputnik Србија, 1920, 19.07.2022
Пратите нас
После само три утакмице Ненад Лалатовић одлучио је да поднесе оставку на месту тренера Борца из Бањалуке због лоших резултата, али и неслагања са екипом. Српски тренер чак је открио и да су фудбалери Борца давали саставе противничким тимовима.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Почело је поразом у првом колу квалификација са Конференцијску лигу од екипе Б36, да би се завршило ремијем са Слогом из Добоја. Иако је Борац знатно појачао екипу после Лалатовићег доласка, тим не функционише онако како је српски тренер замислио.
Због несугласица са појединим играчима и очигледних лоших резултата, Лалатовић је бурно реаговао оставком, да би открио и непознате детаље из свлачионице.
„Играчи знају, одржао сам им лекцију у свлачионици, показао сам им поруку. Знам шта су радили, с ким су се дописивали, коме су давали информације о саставу. Ту сам се разочарао. Играчи наседну и онда ја добијем скриншотове... Кад је већ тако на почетку, најбоље је да Ненад Лалатовић оде“, рекао је Лалатовић.
Српски тренер нема проблем са тим да напусти клуб јер играчи једноставно не могу да се прилагоде његовом систему.
„Није срамота отићи. Боље је да ја један напустим клуб, а не 25 нових играча. Они немају мој карактер, не могу да пробудим овај тим. Ја бих ставио данас главу тамо где неко не сме не знам шта. Дао бих живот на терену. Никад себи не бих допустио ову ситуацију, али не могу ни ја стално да штитим друге. Већ сада сам испражњен, већ сада сам нервозан и знам да могу само глупост да направим. Не желим да се овде о мени пише ружно, да направим глупост, био бих најсрећнији да управа прихвати моју оставку. Мислим да нисам у стању да их дигнем“, директан је био Лалатовић.
Очекује се да српски тренер у току дана разговара са управом клуба, али после оваквих речи тешко је очекивати преокрет.
Лалатовић се осврнуо и на однос са колегама за које верује да им смета што се он нашао на месту тренера Борца.
„Не буши мене нико, има много притисака од тих са стране, нећу да их именујем. Мени је послата порука, ја сам поруку показао. Човек зове, где се говори да ће састав добити после тренинга, тај други човек који је из Бањалуке зове, проверава информације. Није то сад толико ни битно, то је наравно срамота да се то дешава. Ја сам добио ту поруку, ја сам ту поруку читао. Синоћ сам је добио око 11 сати. Ја кад то све видим, кад видим да постоје три-четири тренера овде који скачу на мене. Ја кад сам дошао, нисам никад ниједну ружну реч рекао за неког колегу. Очигледно им је засметало како сам примљен овде и онда би волели да су на мом месту. Имају утицај да зову играче, да шаљу поруке, да питају, да и мене мало у тим порукама вређају“, закључио је Лалатовић.
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 19.07.2022
СПОРТ
Атлетико распродаје играче због Роналда
Футбол. Кубок России. Матч Истра - Спартак - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2022
СПОРТ
Трагична прича руске звезде која се прерано угасила
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2022
СПОРТ
Незапамћене сцене у Бугарској – утакмица од стотину минута и „бекство“ судије /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала