- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Манчестер јунајтед тражи Србина – да ли је време за трансфер каријере?

© AP Photo / Marco BuccoСрпски фудбалер Сергеј Милинковић Савић
Српски фудбалер Сергеј Милинковић Савић - Sputnik Србија, 1920, 25.07.2022
Пратите нас
Везиста Лација Сергеј Милинковић-Савић налази се на врху листе жеља новог тренера Манчестер јунајтеда Ерика тен Хага, уколико план са довођењем Френкија де Јонга из Барселоне буде пропао.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Док Барселона жели да Де Јонг пређе на Олд Трафорд и ослободи простор у буџету и тиму, Холанђанин има недоумице и није сигуран да жели да се придружи земљаку на Острву, пише Дејли Мејл.
Зато је Тен Хаг сачинио списак могућих алтернатива на ком се налази и Сергеј, иако је јасно да би их тај трансфер папрено коштао, јер Лацио захтева минимум 70 милиона евра за свог везисту који је за седам година у Серији А постигао 48 голова у дресу Небескоплавих.
Наводно је током лета и Арсенал био заинтересован за 27-годишњег Србина, али је одустао када је чуо цену коју су Италијани зацепили.
Уколико би Манчестер јунајтед понудио 70 милиона вeрује се да Лацио не би могао да одбије иако би у Риму волели да је трансфер раније реализован како би обезбедили алтернативу.
Такође, Сергеј Милинковић-Савић није до сада изражавао жељу да напусти Олимпико, али с обзиром на то да му актуелни уговор истиче за две године, можда је право време за продају како би се извукла што боља цена.
Прошле сезоне, Сергеј је у дресу Лација забележио 11 голова и исто толико асистенција, а стандардни је члан и репрезентације Србије и један од сигурних путника на Мундијал у Катару у новембру.
Дејан Јовељић - Sputnik Србија, 1920, 25.07.2022
СПОРТ
Српски каубој поново решетао у Америци /видео/
Александар Митровић прославља победу против Португалије у Лисабону - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2022
СПОРТ
Митрогол доминира и на припремама – два гола за шест минута /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала